Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ивоооооооооо не се заяждай ся!!!!

Ще го пише още по просто 5 лева по 1.28 литър гас са 3.91 литра изминати километри 56 делено на 3.91 литрите дето съм сипал е разход 7/100
    Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
    Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

• Ми пишеш простотии 5х1,28=6.4....а 5:1,28=3.9.....това имах предвид......таблицата за умножение.

А тва ,че си заредил за 5 лв гаЗ и си смяташ разхода е друг въпрос.....
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Не мисля ,че е правилно мн сравнението м/у коли карани в различни градове. Дизеловата ми в давала до 2л разлика в разхода спрямо Сф и Пз. Една зима я карах в Сф и леко казано бях притеснен, но като се върнах в Пз видях, че вс е в нормите
        Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
          А тва ,че си заредил за 5 лв гаЗ и си смяташ разхода е друг въпрос.....
          Alfa Romeo 156 1.9 JTD `98 ex

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
            Не мисля ,че е правилно мн сравнението м/у коли карани в различни градове. Дизеловата ми в давала до 2л разлика в разхода спрямо Сф и Пз. Една зима я карах в Сф и леко казано бях притеснен, но като се върнах в Пз видях, че вс е в нормите
            Много вярно има градско Софийско, Пловдивско и както е при ме Видинско и от трите градове различен разход.За София сигурно е над 7, в Пловдив сигурно ми е някъде около 7, а във Видин ми пада под 7 смея да твърдя, че е около 6.4,5. В тово отношение за градовете е огромна разлика.
            Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

• Аз не-знам, но моята 2.0TS на бензин, в градско разход е около 13,5/100 км и не-мога да я смъкна по-надолу с колкото и да карам. Извън градско ми удря 9,5 до 10/100 някъде, което ми се струва много за този мотор, трябва да я преслуша някой доктор, че да си каже мнението.

Comment

• Първоначално публикувано от GurgaPiti4 Покажи съобщение
                Много вярно има градско Софийско, Пловдивско и както е при ме Видинско и от трите градове различен разход.За София сигурно е над 7, в Пловдив сигурно ми е някъде около 7, а във Видин ми пада под 7 смея да твърдя, че е около 6.4,5. В тово отношение за градовете е огромна разлика.

Тука нещо се бъркаш разхода на дълго с 110 е толкова аз във смолян под 8 не можах да падна а той е по малък от видин
                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                Ramstein - Benzin
                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                  Тука нещо се бъркаш разхода на дълго с 110 е толкова аз във смолян под 8 не можах да падна а той е по малък от видин
                  Е колега виждам в подписа, че си бензин аз не написах моята, че е дизела най малкия мотор 105 к.с.
                  Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

• Градския разход е строго индивидуален...според зависи трафик/ маршрут/ начин и стил на каране.
                    Извънградски с определена скорост е вече мерило!
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от GurgaPiti4 Покажи съобщение
                      Е колега виждам в подписа, че си бензин аз не написах моята, че е дизела най малкия мотор 105 к.с.

Да аз си помислих че с бензин си го направил мани мани
                      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                      Ramstein - Benzin
                      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Смесен разход - 11,5/100 бензин. 1.8 ТС с чип
                        Alfa 156 1.8 TS 98г.

Comment

• Скоро засичах моята (154 2.4 136 коня) и даде при спокойно каране без настъпване средно 5.9. Градско много зависи стигало е от 7 до 9-10л. Карам между другото без дебитомер от 2 години и при мен тва явно няма никакво значение защото този разход е нормален за нея.

Comment

• http://testdrive.bg/testdrive/preview38.html

Comment

• Първоначално публикувано от indig0 Покажи съобщение
                              Смесен разход - 11,5/100 бензин. 1.8 ТС с чип
                              Колега и при мен ситуацията е нещо подобно от към разхода, е малко по-малко де, но все там. Та идеята ми е, едно не схващам, защо по-каталог нашите коли ги дават да паднат до 6,4/100 извън градско, а аз моята под 10/100 в най-добрият случаи, не-мога да я смъкна? Вярно, че двигателя се е износил за толкова време, но разликата не е с 1,2 литра, ами с почти 4 литра....Идеята ми е, че явно производителите дето дават разхода по-каталог са някакви мошеници.

Comment

• Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщение
                                Колега и при мен ситуацията е нещо подобно от към разхода, е малко по-малко де, но все там. Та идеята ми е, едно не схващам, защо по-каталог нашите коли ги дават да паднат до 6,4/100 извън градско, а аз моята под 10/100 в най-добрият случаи, не-мога да я смъкна? Вярно, че двигателя се е износил за толкова време, но разликата не е с 1,2 литра, ами с почти 4 литра....Идеята ми е, че явно производителите дето дават разхода по-каталог са някакви мошеници.
                                Разхода "по каталог" не го дават производителите ей така, а си има точно определена методика, по която се изчислява и е напълно постижим, та дори може да се подобри.Ти имаш някакъв проблем в колата, след като не можеш да го направиш на извънградско....
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X